Vrijwilligersdag #GRRU

De laatste maand van 2023 is weer aangebroken en dat was voor de gemeente een mooi moment om terug te blikken én vooruit te kijken. De Gemeente Gooise Meren organiseerde een bedankcampagne om alle vrijwilligers van Gooise Meren te bedanken. En deed dat bij de GRRU. Daar waren we superblij mee, zeker omdat we zelf ook graag ónze vrijwilligers bedanken. De bijdrage van vrijwilligers is essentieel voor het welzijn van onze inwoners én voor de GRRU.

Ook ging de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december zo niet ongemerkt voorbij. Tussen 10.00 en 19.00 uur waren alle vrijwilligers van harte welkom bij de GRRU (Groene Ruijter), De Ruijterlaan 24a in Bussum voor een kopje koffie/thee met iets lekkers en er stond een leuke attentie voor hen klaar. Er vonden verschillende activiteiten plaats. Een lezing over ‘Biomimicry – wij zijn onderdeel van de natuur’, een rondleiding en stylingadvies in swapshop De Groene Stijl. De vrijwilliger skonden meedoen aan diverse workshops zoals ‘kaarsen maken’, ‘macramé’ en ‘Upcycle die rotzooi!’ en in de avond werd de film Onder het Maaiveld gedraaid. Hieronder een fotocollage van de fijne dag.

[one-third-first][/one-third-first]
[one-third][/one-third]
[one-third][/one-third]

[one-half-first] [/one-half-first]
[one-half][/one-half]

[one-fourth-first][/one-fourth-first]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]
[one-fourth][/one-fourth]

[one-third-first][/one-third-first]
[one-third][/one-third]
[one-third][/one-third]

Samen staan we sterk en daarom willen we alle vrijwilligers namens de Gemeente Gooise Meren, de Vrijwilligerscentrale en onszelf graag bedanken voor hun inzet. We kijken ernaar uit om ook in 2024 weer samen van waarde te zijn.

Want jij bent goud waard!

Recente projecten