Contact

"Samen meer werk maken van onze groene toekomst"

Wil je bijdragen aan ons concept, bij ons werken, zoek je samenwerking of gun je ons een lokale opdracht om onze sociale, economische en groene impact te vergroten?

Mail ons op post@altijdwerkplaats.nl.

Ons concept

Het concept van de AltijdWerkplaats verbindt het kleine persoonlijke geluk, zingeving, voldoening & waardering, met het grote geluk ‘save the planet’ door verantwoord werk voor groen te doen.

Wij streven voor iedereen naar een fijne werkplek waarin dit samenkomt. Naast projecten, nemen we opdrachten aan die direkt of indirekt bijdragen aan meer biodiversiteit en creëren zo werk dat we naar inzet van vermogen beschikbaar stellen aan iedereen die wil werken. Of je nu zzp-er, vrijwilliger, beperkt of onbeperkt, rijk of arm, jong of oud, van hier of van daar bent: enige voorwaarde is dat je gemotiveerd jouw vermogen wilt inzetten voor het goede doel in samenwerking met anderen.

Wij sturen op blijvende positieve impact voor de natuur en de mens. Als je wilt staan wij open om je te helpen te ontwikkelen, maar ‘doen wat je kunt’ kan ook een prima streven zijn. Wij proberen een werkplek voor je te vinden waar je tot je recht komt en goed doet voor de natuur. En dat zal voor iedereen anders zijn.

Zo maken wij groene, sociale en economische impact.

Werken bij de AltijdWerkplaats

We zijn altijd op zoek naar mensen die net als ons de urgentie voelen om onze natuur te herstellen, beschermen en de biodiversiteit te vergroten. Iedereen die bij ons aan het werk is draagt daar direct of indirect een steentje aan bij.

Mensen die voor ons op dit moment zeer waardevol zouden kunnen zijn:

  • econoom die geïnteresseerd is om de mogelijkheden van een complementaire economie in ons concept te toetsen. Het concept ligt er, de kansen zeker, maar we hebben iemand met energie nodig die er samen met ons aan wil bouwen.
  • biologen, (natuur)onderwijzers, (strategische) groendenkers en -doeners
  • financiële man/vrouw die niet bang is om met een andere blik te kijken naar economische, sociale en juridische uitdagingen
  • creatieve en communicatieve content makers om ons online en offline te helpen onze boodschap naar buiten te brengen
  • organisatietalenten
  • liefhebbers van oude ambachten zoals houtbewerkers, mandenvlechters, kaarsenmakers, meubelmakers en stoffeerders.

Je achtergrond maakt ons niet uit, een (fysieke) beperking ook niet. Wel wat je in je mars hebt en waar je energie van krijgt. En vooral dat je wilt werken is voor ons een belangrijke voorwaarde! De mogelijkheden en kansen zijn bij ons oneindig.