Leerwerktraject Hout, Circulariteit & Groen

Wist je dat je bij de AltijdWerkplaats ook terecht kunt voor een leerwerktraject Hout, Circulariteit en Groen?

Film
In samenwerking met de regio Gooi & Vechtstreek en het werkgeversservicepunt Gooi & Vechtstreek heeft de AltijdWerkplaats een film gemaakt om te laten zien wat het #leerwerktraject Hout, Circulariteit en Groen inhoudt. Houd je van nieuwe producten maken van bestaande materialen? Wil je een vak leren en tegelijkertijd creatief zijn of met je handen bezig zijn? Wil jij werken in en met de natuur? Oud materiaal opnieuw gebruiken? Dan is dit dé werkplek om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen.

In de video leggen Bas en de oprichters van de AltijdWerkplaats, Regina en Rob, uit wat het traject inhoudt én waarom dit zo leuk is.

AltijdWerkplaats.mp4 from Ward Oranje on Vimeo.

!!Let op: Per 1 maart 2023 is het niet meer mogelijk in te stromen in dit traject.!!

Leerwerktraject
Je kunt je aanmelden voor dit leerwerktraject via het Werkgevers Servicepunt Gooi- en Vechtstreek of bij AltijdWerkplaats via het mailadres post@altijdwerkplaats.nl. Je vergroot hiermee je kans op een betaalde baan. Hoe het werkt, lees je hieronder.

Doorstroombaan: onderzoek wat bij je past
Je wilt graag aan de slag, maar dat lukt (nog) niet. Bijvoorbeeld omdat je al lang werkloos bent. Of niet goed weet welk werk bij je past. Herkenbaar? Dan is een doorstroombaan mogelijk iets voor jou. Een doorstroombaan duurt maximaal 6 maanden en volg je met behoud van uitkering. Je doet werkervaring op én krijgt coaching en begeleiding.

Wat kun je gaan doen?

  • oude materialen recyclen en bewerken;
  • omgaan met gereedschap en machines in de werkplaats;
  • nieuwe meubels en producten maken van oud hout;
  • afhankelijk van je interesse, fietsreparatiemetaalbewerking en meer.
  • of ervaring opdoen in het groen met vergroting van de biodiversiteit als doel.

Wat vragen we van jou?

  • Je werkt graag in een team.
  • Je hebt een hekel aan weggooien.
  • Je werkt graag met je handen.
  • Fysiek werk is geen probleem.
  • Je wilt iets betekenen voor de natuur en het klimaat.

Ontwikkeling
Zo werk je niet alleen aan je ontwikkeling, maar je ontdekt ook welk werk bij je past. Na het traject krijg je hulp bij het vinden van een baan. Ook zzp’ers en werknemers – die geraakt zijn door de coronacrisis – kunnen zich aanmelden.

Enthousiast geworden over het leerwerktraject Hout, Circulariteit & Groen? Kijk hier voor meer informatie: https://www.wspgv.nl/werkzoekenden/leerwerktrajecten/leerwerktraject-hout-recycling/

Let op: Per 1 maart 2023 is het niet meer mogelijk in te stromen in dit traject.

 

Recente projecten