Het Atelier

De AltijdWerkplaats heeft groen en duurzaam hoog in het vaandel staan, en daarom vinden wij het upcyclen van gebruikt materiaal zo belangrijk. Bovendien zijn er tussen gebruikte en weggegooide spullen nog heel veel mooie stoffen en wol te vinden. Op onze locatie De Groene Ruijter maken wij in ons atelier nieuwe mode en interieur items van gebruikt materiaal en passen wij bestaande items aan.

Het team bestaat uit ondernemende creatievelingen die graag meedenken over mooie projecten met stof, wol of leer. Renee de Jong van Maeaan Atelier maakt momenteel met een groep vrouwen berberkleden van kindertekeningen, welke in een expositie tentoongesteld gaan worden. Moniek van de Wetering wil een statement maken met haar “fashion on a mission”. Als team werken we aan gezamenlijke projecten maar ook in opdracht, van mondkapjes en yogatassen tot mode en gordijnen,  we maken het allemaal!

Stoffen/kleding doneren?

Heb je thuis nog mooie waardevolle stoffen en/of kledingstukken liggen die wij volgens jou nog goed kunnen gebruiken? Denk aan ons en mail ons de foto’s op post@altijdwerkplaats.nl.

 

Wil je ook meehelpen of meedenken met onze plannen, neem contact met ons op.

 

Recente projecten